"Man tager vad man haver knäckis"
1 dl Linfrön
1 dl Solrosfrön
2 dl Pumpafrön
1,5 dl Dinkelmjöl
0,5 dl Polentagryn
0,5 dl Olivolja
2 dl Kokande vatten
En nypa Havssalt & Kardemumma
Placera smeten på ett bakplåtspapper, platta ut och lägg ett till papper ovanpå.
In i ugnen på 150 grader i ca en timme, låt brödet svalna av lite innan ni mumsar på dem :).
In i ugnen på 150 grader i ca en timme, låt brödet svalna av lite innan ni mumsar på dem :).
Till nästa gång jag bakar dessa underverk, kommer jag ha beställt hem Body Science Bake Pro. Detta för att öka proteinnivåerna ytterligare på knäckebrödet såklart :). Fram tills dess, får jag hålla till godo med mumsiga och proteinrika pålägg, inte fy skam det heller.
Nybakade knäckebröd, ja tack!
Rostbiff, minikeso & purjolök
3 kommentarer:
Såg riktigt gott ut :-)
De blev supersmarriga och var dessutom jättelätta att göra, very nice ;).
Ser riktigt gott ut. Du är duktig gumman. Önskar jag hade hälften av din energi ;-)
Skicka en kommentar