Varför köper vi hem tzatzikiburkar med en massa konstiga tillsatser och suspekta E-nummer, när det faktiskt är så himla enkelt att göra själv?
Hannas Tzatziki
Ingredienser 2-4 pers:
Naturell lättyoghurt - 2 dl
Riven gurka - 1/2
Pressad vitlök - 1 klyfta
Svartpeppar - 1 krm
Flingsalt - 1 nypa
Riv gurkan, lägg den i ett durkslag och strö salt över för att få ur vätskan.
Vänta ca 10 min.
Blanda allt och servera.
Naturell lättyoghurt - 2 dl
Riven gurka - 1/2
Pressad vitlök - 1 klyfta
Svartpeppar - 1 krm
Flingsalt - 1 nypa
Riv gurkan, lägg den i ett durkslag och strö salt över för att få ur vätskan.
Vänta ca 10 min.
Blanda allt och servera.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar