Fick precis veta av min arbetskollega att hon äter sin kiwi med skalet på (!).
- Va, är inte det farligt, sa jag och tittade skeptiskt på henne..
Men efter att ha sökt om detta skalfenomen på nätet kom jag fram till att:
Om du äter kiwi med skalet på, får du tre gånger så mycket fibrer och undviker desutom att förlora de C-vitaminer som sitter precis under skalet...
Om du äter kiwi med skalet på, får du tre gånger så mycket fibrer och undviker desutom att förlora de C-vitaminer som sitter precis under skalet...
Intressant, skalet på nästa?
Hur brukar ni göra?
2 kommentarer:
det var inte så farligt va? ;)
Kiwi är tydligen en väldigt tålig frukt ... Så den behöver inte besprutas ... Alltså ofarligt att äta skalet !
Den gula kiwin har ett tunnare skal ... Och är enligt mig godare ... Speciellt om man ska äte den med skalet kvar ... ;)
Skicka en kommentar