tisdag 14 augusti 2012

Nyfiken..

God kväll alla mina fina läsare!
I dag känner jag mig lite nyfiken på vem du är...

Några frågor till just dig :-)
Vem är du?
Hur ofta och vad tränar du?
Hur hittade du fram till min bloggis?


//Kramar Hanna

14 kommentarer:

sanna sa...

Hej Hanna,
jag heter Sanna och bor även jag i Skövde stad. Är 27 år, 7-9 lärare och tränar på actic sen många år tillbaka. I sommar har jag haft ambitionen på 2 spinning, 4 promenader och 4 uppdelade styrkepass i veckan. Dock blir det kanske bara hälften nu när jobbet dratt igång igen. Måste ju ha lite energi till eleverna så klart =)

Hittade din blogg efter jag läste artikeln om dig i SN. Tycker det är fantastiskt inspirerande att läsa om dig och din resa.

Tack för en trevlig blogg =))

Anonym sa...

hej hanna,, en singel kille på 27år från norrbotten,, tränar till å från,, men sista halvåret har de varit väldigt till sen ja hittade din inspirerande blogg,, hitta hit när ja sökte nå övningar på google så dök du upp där mitt i allt,, tack för det;)

Daniel sa...

Heter Daniel är 32 år är ensamståend pappa till en grabb på 8 år bor, bor här i skövde. Tränar wushu 2-3 dagar i veckan,hjälp tränare i IFK Skövdes P8 lag i fotboll, springer och kör på ett eget hemma gym (om man nu kan kalla det)

Sprang på din blogg efter att vart innen på nån annans blogg vem det nu var?

Krille sa...

Hej!
Kristian heter jag, 38 år. Bor och tränar i Tidaholm sen ett drygt år tillbaka, men jobbar i Skövde.
Jag tränar styrka 4 ggr i veckan och försöker få med lite cardio i form av promenad/jogging.. men lyckas väl inte riktigt så ofta som jag skulle behöva :S
Big M, som är min arbetskamrat och guide i tränings- och kostdjungeln, berättade om dej och att du hade en blogg.. och på den vägen är det :)

Anonym sa...

Hej kille 29år, tränar på energi satsar på byggning tränar ca 5ggr i veckan.
hittade din blogg i tidningen du var med i för etttagsedan.

Annelie sa...

Hej Hanna!
Jag heter Annelie och tävlade i BF på Alströmer när du var där. Gillar din energi och din never-quit-attityd. Och sen så klart att du lyfter tungt ;)
Jag tränar varje dag, ibland flera gånger. Det blir oftast ett styrkepass och ett cardiopass och ibland lite Lindy Hop.
Jag hittade dig genom google och du åkte direkt in på min favorit-lista. ;D

Hanna sa...

Hej!
Hanna heter jag med. 36 år gammal, bor i Borås och jobbar som sjuksköterska.
Tränat seriöst endast 2 månader, 5ggr i veckan.
Hittade dig via en annan blogg :)

Anonym sa...

Hejsan!
Lotta heter jag, 42år och bor i norrland. Tränar styrketräning regelbundet 3-4 dagar i veckan sedan 2år tillbaka. Kompletterar med lite löpning och cykling.
Hittade din blogg efter att ha sett ditt namn på Alströmer trofens anmälningslista.

Anonym sa...

hej Hanna!
jag heter Linnea och bor i mariestad. jag hittade till din blogg genom en kompis som visade den för mig. jag behövde lite ny motivation för min viktresa och han sa att jag skulle läsa denna. jag tränar gym ca 3 grr per vecka och är ute och går ofta.

Louise sa...

Hej fina Hanna!
Jag är Louise som du träffade på Roskildefestivalen. :) Har lite grann fastnat i din blogg och i och med att nya inlägg dyker upp på Fejjan då och då så går jag in någon gång i veckan och låter mig inspireras.

Sen vi sågs sist har jag faktiskt kommit igång lite bättre med träningen. Får väl se hur länge det varar. Jag har mitt gymkort, men nu i sommar har jag framför allt sprungit och cyklat. Springer tre gånger i veckan innan frukost och nu i dag cyklar jag tur och retur till jobbet, vilket är 1,5 mil enkel väg.

Fortsätt som du gör! Du är en superfin bloggerska! :)

Anonym sa...

Hej!
25 årig tjej från Skövde, hemma och är mamma ledig,
hittade din blogg i SN tidningen och har följt den sen dess :)

Anonym sa...

Jag är en tjej på 24 år, boende i skövde. Hittade din blogg via SN.
Har själv tränat i 3 år på ett ungefär och efter att ha gått ner 30 kg så behövde jag lite extra motivation för att hålla lågan brinnande och inte sjunka ner i soffan igen.
Vanligtvis så tränar jag styrka ca 4-5 dagar i veckan, men under sommaröppettiderna på gymmet har det sjunkit drastiskt så jag innehar snart ett dygnet-runt-kort på energi så jag kan åka dit när jag vill (vilket nog kommer bli mitt i nätterna då jag enbart jobbar nätter).

Tack för en ytterst inspirerande blogg och en extra eloge till alla recept för oss som är lite efter i matfantasiväg!
MVH / EdOlin

Pernilla sa...

Tjipp!

Är lite osäker på hur jag hittade hit, men jag följer dig dagligen sedan dess.
Precis som du bor jag i Skövde. Jag tränar på Livingroom. Tränar sex dagar i veckan varav två av dessa dagar med min PT. Målet med min träning är att bygga muskler eftersom jag vill ha en stark kropp som orkar mycket. Dessutom är det sjukt snyggt med muskler =)

Petra sa...

Vad kul att så många hittat fram till din blogg genom SN. Lite stolt ;-)