fredag 29 juni 2012

Läsk...(!)

Kolla in erbjudandet som OkQ8 har just nu...
Blir så trött och irriterad på alla dessa supererbjudanden som dagligen cirkulerar runt oss. Exempelvis "Ta 3 betala för 2, 5 för 20kr, köp det här produkten och få extra mycket socker PÅ KÖPET".

Varför måste många företag lura i oss mer socker än vad vi behöver? Klarar vi av att stå emot, eller fallar vi för trycket och låter sockret långsamt sippra runt och förstöra i våra kroppar?

Vilka målgrupp tror ni att denna kampanj riktar sig till? Vilka kommer att köpa en biltvätt enbart för att få "gratis" läsk? Jag tror att risken är stor att det blir de personer som har svårast att stå emot frestelsen och kanske behöver det minst...

Hur ska vi göra för att sätta stopp för sockrets dundrande framfart? Är en sockerskatt ett bra alternativ, eller är planen att rulla vidare i samma hjulspår och tillslut ha samma sockerkultur som USA? Vill vi egentligen dricka eller få i oss kalorier i överflöd, då vi samtidigt vinka hejdå till vår egen hälsa?

Visst att det kan vara gott med en kall dricka någon gång i bland, men glöm inte av att tänka efter, ett glas räcker gott och väl. Se läsk som någonting man kan plocka fram emellanåt för att lyxa till det och inte en dryck mitt i vardagen...

Tips: Pröva att skiva en lime, eller varför inte gurka och lägga i vanlig karaff med vatten. Jag lovar er att det piffa upp vilken måltid som helst. 


Puss & Kram
Hanna

Är detta okej för dig?


Inga kommentarer: