fredag 13 juli 2012

Egentillverkade Knäckebröd

"Man tager vad man haver knäckis"

1 dl Linfrön
1 dl Solrosfrön
2 dl Pumpafrön
1,5 dl Dinkelmjöl
0,5 dl Polentagryn
0,5 dl Olivolja
2 dl Kokande vatten
En nypa Havssalt & Kardemumma

Placera smeten på ett bakplåtspapper, platta ut och lägg ett till papper ovanpå.
In i ugnen på 150 grader i ca en timme, låt brödet svalna av lite innan ni mumsar på dem :).

Till nästa gång jag bakar dessa underverk, kommer jag ha beställt hem Body Science Bake Pro. Detta för att öka proteinnivåerna ytterligare på knäckebrödet såklart :). Fram tills dess, får jag hålla till godo med mumsiga och proteinrika pålägg, inte fy skam det heller.

Nybakade knäckebröd, ja tack!

Rostbiff, minikeso & purjolök


3 kommentarer:

Emma-Lee sa...

Såg riktigt gott ut :-)

Pentmark sa...

De blev supersmarriga och var dessutom jättelätta att göra, very nice ;).

Mor sa...

Ser riktigt gott ut. Du är duktig gumman. Önskar jag hade hälften av din energi ;-)