torsdag 5 juli 2012

Mellistips

Stekta äpplen med kanel



Skiva ett saftigt äpple i tunna skivor.
Stek äppelskivorna ihop med olja, kanel, vaniljpulver och eventuellt några krossade nötter.
När äpplena har blivit varma och fått fin färg, lägg upp dem på en snygg tallrik och strö över kokosflingor.

Serveras till exempel med iskall minikeso.
Låt dig väl smakas :).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer ihåg denna från när jag var liten, men då var det ju självklart vaniljsocker, socker och parades också ihop med glass såklart.
Måste säga att jag föredrar denna variant, allt det goda utan det onödiga. Helt klart en ny favorit som kommer gå i repris många gånger framöver.

Tack så mycket!

MVH / EdOlin

Pentmark sa...

Visst är det kul när man kan göra en nyttigare variant på en "maträtt" och den blir dessutom godare :-).
Roligt att du har hittat en ny favorit i Mellisdjungeln :D
Ha en bra dag
// Hanna