onsdag 1 augusti 2012

Pec Dec

Testade på en variant av pec dec som sista bröstövning på Energi.
Fick till en riktigt bra kontakt och kände verkligen hur jag kunde mosade ur det sista, så nu är det bara luta sig tillbaka och invänta den kommande träningsvärken *mohahah*.

Ni som fortfarande inte tror på att jag är 1.57 cm lång, kan kika ner på mina fötter och se hur de "svävar" cirka en decimeter ovanför golvet :).

Pec Dec

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej :), hur kan du äta under en dag på ett ungefär?

Candra sa...

Hejja, Hejja, Jag körde axlar och mage idag och det bränns i axlarna nu kan jag säga. Magen har jag sällan värk i men jag kör statisk träning med plankan och trx bandet, Har hört att plankan är det bästa efter att man har fött barn. Har du någon bra magövning att rekommendera?

Kram Candra

Pentmark sa...

Hej Anonym!

Oj vilken svår fråga, min kost ser jätteolika ut från dag till dag. Men jag försöker att se till att vara hungrig (och äta) var 3:e timma ungefär.
Till frukost brukar det oftast bli havregrynsgröt och en kopp svart kaffe. sen blir det 2 lagade mål mat, 2 mellis och caseinpulver till kvällsmat.


Hejsan Candra!

Visst är det härligt när man har kört så hårt att det riktigt bränner i musklerna :D, bra jobbat!

Magen kan vara ganska trixig att träna. Här är det viktigt att tänka på att blåsa ut all luft i varje reps för att försöka hitta muskelkontakten.
Jag kan dessvärre inte så mycket om just gravidmage, men jag kan tipsa om 3 favoriter jag har just nu:
- Crunches på pilatesboll
- "Tvshop" hjulet
- Sidböj

Ha en bra dag
Kram Hanna