torsdag 11 april 2013

Lämna jobbet

Många av oss väljer att åka och träna direkt efter en lång arbetsdag, inget fel i det, men problemet är ofta att vi omedvetet tar med oss jobbet till träningen.
Väl nere på gymmet syns stessen från dagens arbete tydligt genom den krampaktigt höjda skuldran och vår spända nackmuskulatur.
Vi känner hur det bränner och försöker diskret massera punkterna för att få bort de ömma, men utan någon större framgång...  I stället för att fokusera på att försöka få ner skuldran och maximera muskelkontakten, börjar vi lyssna på vad våra träningskompisar säger...
- Öka vikterna
-  Nu är det dags för shurgs (axelryckningar)

Många gånger gör vi precis som våra vänner gör, vi väljer att ignorerar smärtan och håller sammtidigt tummarna för att det onda på nåot magiskt sätt ska försvinna.
Efter passet känner du dig besviken, för istället för att gå hem och vara trött i de stora muskelgrupperna du faktiskt tränat, är allt du känner av en värre smärta i nacken...

Genom att ha en personlig tränare vid din sida, kan du trygg lita på att tekniken aldrig kommer att fallera. Vi finns här för att hjälpa dig utvecklas och nå dina mål.

Har du behovet av en personlig tränare, tveka inte att kontakta mig :-).

 

1 kommentar:

Anonym sa...

Hm... tycker mig känna igen det där : /